Дамският парфюм Black Orchid  е един от най-запомнящите се аромати

...
Дамският парфюм Black Orchid  е един от най-запомнящите се аромати
Коментари Харесай

Black Orchid е парфюм, с който ще направите впечатление

Дамският парфюм Black Orchid  е един от най-запомнящите се аромати в каталога на първокласния бранд Tom Ford. Кехлибарено-цветното шипрово благоухание е стартирано през 2006 година, само че резервира своята известност и през днешния ден. Непреходната ароматна комбинация е създадена от парфюмеристите Дейвид Апел и Пиер Негрин. Уханието е магнетично и многопластово, изключително уместно за специфични вечерни мотиви, при които държите да извършите запаметяващо се и трайно усещане.
Black Orchid е тайнствен мирис за самоуверени дами
Уханната комбинация се открива с нотки трюфел, дъхава гардения, касис, иланг-иланг, пленителен жасмин, калабрийски бергамот, сочна мандарина и амалфийски лимон.

В сърцевината на Tom Ford Black Orchid са преплетени магнетична орхидея, внимателен лотос, ароматни подправки и плодови нотки.

Базовият акомпанимент е построен от мексикански шоколад, пачули, фина ванилия, тамян, кехлибар, сандалово дърво, ветивер и бял мускус.

Ароматната комбинация с ориенталски привкус на Tom Ford Black Orchid се харесва на дами със самочувствие и жанр, които обичат да бъдат забелязвани и да получават похвали за отличния си усет.
Парфюмът е първокласен, сетивен и впечатляващ
Богата и нюансирана ароматна комбинация на Black Orchid покорява и се запомня, а актуалността ѝ не отминава през годините. Тя е основана на магнетичното въздействие на мистериозната черна орхидея, от която идва и името на парфюма. “Не искахме да се задоволим с елементарна орхидея, задачата ни беше да използваме нещо по-рядко, непознато и скъпо, което не се открива толкоз елементарно ”, изясняват основателите на Black Orchid Дейвид Апел и Пиер Негрин.
Black Orchid е парфюм, който акцентира персоналния стил
Характерният мирис слага акцент върху самостоятелните особености и преимуществата, както в характера, по този начин и във външния тип на дамата, която го носи. Дълготрайното и чувствено благоухание на Tom Ford Black Orchid е най-подходящо за студените есенни и зимни месеци, защото ускорява чувството за топлота, уют и комфорт.

Black Orchid е парфюм, който подхожда на изтънчено и елегантно облекло, което го трансформира в превъзходен избор за специфични мотиви. Дълготрайността на уханието е забележителна, задоволително е единствено едно нанасяне, с цел да запазите за часове магнетичното и чувствено въздействие на аромата.
Определят Black Orchid като типичен и вечен аромат
Уханието пленява с благосъстоянието и мощното влияние на своята многопластова комбинация. Black Orchid е парфюм, който вдъхва кураж и убеденост. Според анализатори уханието на Tom Ford е едно от най-забележителните парфюмни творения на новия век, което звучи по едно и също време съвременно и типичен. Харесват го дами на всяка възраст по целия свят. Общото сред тях е, че са уверени в себе си и персоналните си преимущества, а Black Orchid е най-хубавият парфюм, който да ги подчертае.
Източник: novinionline.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР